джин шарп від диктатури до демократії

джин шарп від диктатури до демократії

Комітетом з відновлення демократії у бірмі спільно з хітом п’яінгом (khit pyaing, the new era journal). З того часу книгу було перекладено принаймні вісьмома мовами та видано, зокрема, в сербії, індонезії і таїланді. Український переклад книги здійснений мар’яною шипош з англійської мови за другим американським виданням. Усі матеріали публікації перебувають у громадському користуванні і можуть відтворюватися без попередньої згоди автора. Стратеги демократичних сил повинні передбачити заздалегідь, що в певний момент демократичний рух вийде за межі вибіркового опору, розділ десятий фундамент для міцної демократії. Люди, які так довго страждали і заплатили дорогу ціну за перемогу, заслуговують на радість, відпочинок і визнання. Яскраві історичні приклади цього у франції (якобінці та наполеон), росії (більшовики), ірані (аятолла), бірмі (slorc) та інших країнах свідчать про те, що певні. Жлобський принцип демократії справжня демократія тримається на голосах більшості. Поразка демократії поразка демократіїфранк карстен і карел бекманпереклад українською мовою ганни слободянюк, берлін, червень 2013оригінальна назва. Beyond democracyчому демократія не сприяє солідарності, добробуту та свободі, але провокує соціальні конфлікти, неконтрольовані. 21 января 1928, балтимор, огайо, сша) — американский общественный деятель, известный во всем мире своими книгами по методам ненасильственной борьбы с диктаторскими режимами.

Защитил диссертацию по политологии на степень доктора философии (phd) в оксфордском университете.

Более 30 лет вёл исследовательскую работу в области международных отношений в гарвардском университете.

В 1983 году он основал институт альберта эйнштейна — некоммерческую организацию, занимающуюся методами использования ненасильственных действий в конфликтах по всему миру.

Внес заметный вклад в теорию ненасильственной борьбы против политической тирании.

Собрал и подробно описал методы ненасильственной борьбы, а также некоторые варианты их взаимодействия. Шарп не принимает личного участия в практических действиях своих последователей, за редкими исключениями.

В частности, в 1990—1991 шарп посещал прибалтику, где консультировали победивших на выборах политиков, стремившихся восстановить независимость, в этих еще советских республиках. Эти работы, в частности, использовались на тренингах в каире международным центром ненасильственных конфликтов. На нашем книжном сайте вы можете найти книги автора джина шарпа в самых разных форматах (epub, fb2, pdf, txt и многие другие). А так же читать книги онлайн и быстро на любом устройстве – ipad, iphone, планшете под управлением android, на любой специализированной читалке.

Коментарі