фізкультхвилинки україна ми твоя надія відео

фізкультхвилинки україна ми твоя надія відео

Продовжити ознайомлювати дітей із містами та областями україни; поглибити знання про полтавську область; навчити знаходити полтавську область на мапі україни; закріпити вміння працювати з адміністративною мапою україни; ознайомити із символами полтавської області; збагачувати активний словник відповідно до тематики тижня; активізувати пізнавальну діяльність дітей; розвивати самостійне мислення, вміння досліджувати, уяву, доказове та зв’язне мовлення, пам’ять, увагу, дрібну моторику, критичне мислення, навички вільного спілкування; виховувати бажання стежити за своїми словами, звертати увагу на настрій і переживання ближніх, співчувати в радості і в горі. Дитина вітається та звертається до інших, дотримуючись норм мовленнєвого етикету, використовує ввічливі слова; об’єднується з іншими дітьми у групи, пари для спільної діяльності; висловлює та аргументує власну думку, поважаючи позицію інших і дослухаючись до спільних рішень; підтримує діалоги з тем, пов’язаних із важливими життєвими ситуаціями; зіставляє почуте з власним досвідом, висуває власні гіпотези; ставить запитання дорослим і одноліткам щодо інформації, яка викликає сумнів або є незрозумілою; оцінює свій внесок і внесок інших у досягнення спільних цілей; обговорює усне повідомлення в парі або групі для пошуку додаткових аргументів або спростування наведених; представляє проблемну ситуацію різними способами.

Учитель на свій розсуд і залежно від рівня класу може вибрати ті завдання і вправи, які будуть цікавими і корисними для учнів. Так діти активізують свої знання з теми, а вчитель зрозуміє, що учні запам’ятали з теми попереднього уроку.

На півночі межує з чернігівською та сумською, на сході — з харківською, на півдні — з дніпропетровською та кіровоградською, на заході — з київською та черкаською областями україни.

Ми бачимо золотий лапчастий хрест, червону підкову, червоне серце, що символізує полтавщину як серце україни, її велич, духовність, землю, що дала життя видатним діячам світового значення, та золотий сніп пшениці. Сніп уособлює природне багатство, родючість земель, працьовитість її мешканців, національні традиції краю. У ромбі — золотий лук і дві золоті зірки та золоті ворота з трьома баштами й двома золотими зірками.

Герб полтавської області умістив символи, що відображають історію й традиції краю. Перлиною придніпров’я називають гору пивиху, яка є найвищою придніпровською точкою лівобережної україни.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови