программу соната для електронної звітності

программу соната для електронної звітності

Після вибору цієї функції потрібно буде вказати номер філії отримувача, при цьому нульовий номер відповідає основному офісу підприємства і така процедура буде ідентичні звичайному відправленню контрагенту.

Вони зможуть швидко отримати інформацію по всім своїм профілям одразу (наявність помилок, поштові адреси, термін ліцензії на сонату тощо), а також матимуть зручні інструменти для редагування або видалення профілів. Перевірка профілю при створенні документів - тепер при створенні звітів та накладних буде автоматично перевірятися наявність у профілі підприємства необхідних параметрів (податкова інспекція, іпн, відділення держстату чи пфу тощо). Вибір контрагента - тепер при відкритті довідника контрагентів з будь - якого звіту автоматично обирається той контрагент, який вказаний у відповідному полі звіту (якщо вказаний, і якщо такий контрагент є у довіднику). Групове збереження документів - помилка, за якої при збереженні групи однакових документів командою зберегти всі їм присвоювався однаковий номер у періоді. Квитанції обміну - помилка, за якої у деяких випадках велика кількість одних і тих же технологічних квитанцій серверу обміну неодноразово надходила до сонати при отриманні пошти.

Резервна копія - помилка параметр задан неверно при створенні резервної копії, якщо у сховищі сертифікатів знаходяться якісь зайві та некоректні файли.

Експорт реєстру у xls - при експорті реєстру виданих та отриманих пн у ексельний формат на другому аркуші таблиці дані першої таблиці затирали дані другої таблиці. Назва інспекції дфс у звітах - помилка, коли була можливість змінити назву інспекції дфс у самому звіті, але при цьому код інспекції у властивостях звіту залишався старий. Тепер назва і код змінюються виключно з властивостей звіту, оновлення списку квитанцій - помилка, за якої при ручному розшифруванні квитанції на сторінці квитанції її стан все - одно зображався, як зашифрована. імпорт сертифікатів - помилка виникла помилка при роботі з файловим сховищем сертифікатів та свс при ручному імпорті сертифікатів електронного підпису до сонати.

Обмін накладними - оскільки сервер обміну дфс більше не приймає податкові накладні, то вони відправляються на пошту контрагента, незалежно від налаштувань обміну у профілі підприємства. Кнопки створення запитів - кнопки швидкого створення запитів на сторінці запити та витяги зібрані разом до одного меню, яке відкривається при натиснені кнопки створити запит. Система фільтрів - перероблено систему фільтрів звітів та накладних; інтерфейс фільтру став більш дружнім та гнучким, що дозволить у майбутньому за проханнями користувачів легко додавати доступні до фільтрації параметри.

Крім того, кількість профілів у старому швидкому списку тепер можна встановити за власним бажанням - це робиться у загальних налаштуваннях програми (меню - налаштування - загальні). Максимальний дохід у єсв - розмір максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок, змінений з 1 вересня, згідно із збільшенням мінімальної заробітної плати.

Попереджувальні повідомлення - виправлено помилку, коли при закритті вікон з повідомленнями (наприклад, при видаленні звіту чи при його відновленні з кошика) операція все - одно відбувалася. Тепер ви можете зберегти будь - який звіт чи накладну у будь - яке місце на своєму комп ютері у вигляді окремого файлу з підписами, які були на нього накладені. імпорт профілів з інших програм тепер відбувається так само, як і раніше, але завжди доступні усі галки - тобто ви можете імпортувати додаткові дані з інших програм стільки разів, скільки вам потрібно. Закриття налаштувань - помилка, за якої можна було закрити вікно загальних налаштувань програми без попереджень та зберігання, не зважаючи на те, що якісь параметри були змінені. Діалоги повідомлень - вікна з різноманітними повідомленнями, помилками та запитаннями програми тепер не будуть занадто високими та не виходитимуть за межі екрану.

Помилка періоду j0103506 - у квитанції на j0103506 за три квартали іноді надходила помилка період, за який створено документ, не відповідає зазначеному у документі типу звітного періоду.

Швидкий фільтр накладних - зі списку швидких запрограмованих фільтрів на сторінці податкових накладних прибрано пункти видані та отримані (інших у кожній вкладці і бути не може). Сірий профіль - помилка, за якої профілі з різними помилками (відсутність ключів тощо) були присутні у списках у неактивному стані (відмічені сірим кольором). Список у довідниках - у стандартизованих довідниках тепер можна сортувати список рядків за будь - якою колонкою в обидва напрями (при відкритті довідника автоматично сортується за кодом). Вибірковий розрахунок єсв - можливість пропускати таблицю 6 єсв е04 при загальному розрахунку звіту (корисно у випадку, коли користувач самостійно проставив суми в таблиці 6 і не хоче, щоб вони змінювалися). Висота списку документів - помилка некоректного розрахунку висоти списку різних документів (звіти, накладні тощо) у випадку застосування фільтру (порожні місця знизу списків). Оновлення списків накладних - при відкритій сторінці виданих чи отриманих накладних відповідні документи не одразу відображалися в них після отримання пошти чи імпорту.

Друк через pdf - виправлено неможливість друку незбереженого документу; виправлено помилку, за якої при друці поточного документу могли друкуватися також всі інші відкриті звіти.

Консолідація квартального д5 - помилка за якої під час консолідації квартального додатку 5 до декларації з пдв перенос даних відбувався не зі всіх податкових накладних. Самостійне скачування і оновлення може також знадобитися, якщо на комп ютері з сонатою обмежений доступ в інтернет або правила безпеки вашої комп ютерної мережі забороняють програмам самостійно робити оновлення зі сторонніх сайтів, або інші причини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"