пісня з новим роком україно

пісня з новим роком україно

У прийдешньому році бажаємо всім мужності надії савченко, спокою петра порошенка, розважливості наталії яресько, прагнення йти до перемоги володимира гройсмана, переконаності у своїй правоті ігоря мосійчука та винахідливості олега барни.

За традицією проводжати старий починаємо заздалегідь, плавно переходячи до зустрічі нового. Як святам кінець, дивись - перші результати самі собою вималюються, чого вже після лякатися. Хоч як би не стали би зірки, зла київська планида обов язково встромить вісь морального травматизму у спинний мозок путіна. Поки що неясно, який то дощ обіцяного достатку накриє україну, але в барлозі північного сусіда вже сиро. Ліки від ведмежї хвороби у кремля, як відомо, одні – кордон на замку, бульдозери в бій. Астана з мінськом пальцем біля скроні покрутили, та й вирішили звт з україною про всяк випадок залишити.

Наш бюджетик, як водиться, з явився глухої ночі, ближче до того часу, коли на світ божий лізе волохата чортівня. Вдалося немовлятко, кажуть, ні в матір, ні в отця, а в заїжджих молодців з мвф, тому ж бо українській рідні його не показують. Як лікувати – науці нині невідомо, однак чим – зрозуміло – кредитами, як і старшого братика. Титуловані ветеринари з усього світу в чергу лаштуються, хоча б одним оком на чебурашку нашого, з розмахом вух вражаючим, глянути.

Щоправда, постало питання, як не впасти в протилежну, але це вже завдання наступного року.

Жодних знижок, скільки платитимете, стільки і отримуватимете, вранці гроші – увечері стільці. Натякав незрозуміло, щоправда незрозуміло кому, не братимете газ - відключимо транзит. Лише 230 доларів за тисячу кубів, але тільки у першому кварталі, а там подивимось. Труба, бач, транзитна міграційні шляхи корів перекрила, боровички всі погубила – закусити нема чим. Все пропало, кричить, аж третину річного видобутку газу з рук збути ну ніяк не виходить. Хоч куди хлопці - що тіток через залиту водою вулицю на руках тягати, що кошенят з дерев знімати.

Але за порушення правил вже оштрафували і депутата, і прокурора, і відомого автогонщика, і діда мороза, і навіть самі себе.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови