книжку з хімії 8 клас epub

книжку з хімії 8 клас epub

Численні приклади застосування хімічних знань у повсякденному житті, посилання на інтернет - дже - рела сприяють зацікавленню учнів хімією, формуванню їхніх предметних і ключових компетентностей. Методичний апарат підручника включає зорієнтовані на вікові особливості восьмикласників різноманітні види діяльності, що використовуються на різних етапах здобуття знань. Періодичний закон і періодична система хімічних елементів та будова атома, хімічний зв язок і будова речовини, кількість речовини, основні класи неорганічних сполук. Містить також практичні роботи, демонстраційні й лабораторні досліди, нормативні й додаткові запитання, завдання, вправи, тести й задачі до параграфів, що надає змогу учням міцно закріплювати виучуваний матеріал, відчувати шкільний курс хімії як одну із захоплюючих дисциплін сучасної науки.

Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь - який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Ми приєднуємось до закону про авторське право в цифрову епоху dmca прийнятим за основу взаємовідносин в площині вирішення питань авторських прав в мережі інтернет. У 7 класі ви дізналися, що у світі існує безліч хімічних речовин, опанували хімічну мову, навчилися позначати хімічні елементи та речовини, складати рівняння хімічних реакцій. Щиро сподіваємося, що цей підручник розширить ваш світогляд, підштовхне до пошуку нової інформації та збагачення своїх знань, а можливо, спонукатиме до отримання майбутньої професії — хіміка. На сторінках підручника ви знайдете посилання на сайт, де розміщено відеоролики з хімічними дослідами та тестові завдання для контролю знань за вивченими темами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови