висловлювання жереновского про україну 3gp

висловлювання жереновского про україну 3gp

А у 2017 році побачила світ книга мемуарів байдена пообіцяй мені, тату, в якій він згадав про свою участь у кількох важливих подіях української історії. У мемуарах пообіцяй мені, тату, присвячених померлому від раку сину бо байдену, джо байден згадував, як переконував українське керівництво під час чисельних телефонних розмов не застосовувати силу проти демонстрантів євромайдану.

Я зробив останній з багатьох нагальних дзвінків януковичу наприкінці лютого 2014 року, коли його снайпери вбивали українських громадян десятками і в нас були достовірні доповіді, що він обмірковував ще жорсткішу розправу.

Я місяцями закликав його проявляти стриманість у поводженні з громадянами, але тієї ночі, на третій місяць демонстрацій я сказав йому, що все скінчено, час йому відкликати своїх озброєних вбивць і піти, - писав ексвіцепрезидент. Другий шанс на свободу після євромайдану байден у своїх виступах щодо україни неодноразово згадував про роль самопожертви небесної сотні для української історії. і ці мученики виголошують ідеї, які існують поза часом, загальнолюдські цінності, які об єднують вільних людей у всьому світі, - зазначив віцепрезидент сша. Україна має залишатися неподільною після анексії криму і на початку війни на донбасі у квітні 2014 року джо байден відвідав київ, де зустрівся з тодішнім. Витрачали енергію у сварках, коли мали будувати установи і сили безпеки його місією було переконати співпрацювати разом петра порошенка та арсенія яценюка, чия партія народний фронт виграла тоді парламентські вибори з невеликою перевагою над пропрезидентським блоком. Офіційно тоді повідомлялося, що джо байден закликав якнайшвидше сформувати уряд, викорінити корупцію, розвивати економіку і створити сильні демократичні інститути.

Фракції порошенка та яценюка витрачали енергію у сварках одна з одною, у той час як вони мали створювати установи та сили безпеки, здатні протистояти путіну, - писав джо байден. Агенти путіна точно закачали б гроші в кампанії проросійських кандидатів і можливо, поклали б край будь - яким сподіванням на реальну незалежність для україни.

Віцепрезидент сша під час візитів до україни ще неодноразово наголошував на необхідності для українських політиків ставити інтереси країни понад особисті. Вони спостерігають за вами, бо їхні надії на ваш успіх, коли ви боретеся як з невблаганною агресією кремля, так і з раком корупції, вплинуть на них, - наголосив байден під час виступу в раді. Він закликав створити політичну систему, в якій би високопосадовці не мали конфліктів інтересів, а олігархи грали за правилами, платили податки і не впливали на рішення судів. і того сучого сина звільнили власне необхідністю боротьби україни з корупцією джо байден пояснював тиск на українську владу з метою звільнення генпрокурора шокіна у 2016 році. Ексвіцепрезидент відповів, що проблему донбасу можна вирішити, але для цього потрібна, зокрема, успішна боротьба з корупцією в україні і вирішив навести приклад з власного досвіду.

Адже у вересні 2019 року спалахнув скандал через розмову дональда трампа з володимиром зеленським, в якій президент сша переконував зеленського співпрацювати з його адвокатом руді джуліані і розпитував про справу компанії burisma, у наглядовій раді якої з 2014 року працював син байдена хантер. Що ж до родини байденів, ексгенпрокурор юрій луценко заявив в інтерв ю ввс у вересні 2019 року, що у гпу не було питань ані до джо байдена, ані до його сина. Але ніхто під час слухань про імпічмент, ніхто з тих людей, які зараз працюють на уряд трампа, не сказав, що я чинив на посаді віцепрезидента щось незаконне, - зазначив джо байден.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови