диктанти для 3 класу з української мови

диктанти для 3 класу з української мови

її неможливо загубити (готовий перелік текстів завжди є у вільному доступі в мережі, що дозволяє завантажувати не весь документ, а використовувати лише необхідні приклади). Вона заощаджує час для вчителя (пошук та підготовка тексту до читання у класі може займати всього кілька хвилин, що дозволяє займатись іншими важливими справами; готові тексти можна легко редагувати й підлаштовувати під конкретних учнів). Тому диктувати речення, в яких діти неправильно поставлять розділові знаки, з метою вказати їм на помилку з надією, що вони ці помилки не повторять – є марна витрата дорогого часу.

«державний стандарт загальної середньої освіти – зведення норм і положень, що визначають державні вимоги до освіченості учнів і випускників шкіл на рівні початкової, базової і повної загальної середньої освіти та гарантії держави у її досягненні. Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місце де народилася, де минуло її дитинство… те родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини, де живуть мама і тато, бабуся і дідусь, брати і сестри.

Він живе, думає та й говорить… і багато, багато знає, не одне бачив, не одне чув… свідок усього того, що колись тут було й минуло, пропало, в непам’ять пішло. Батьківська оселя, пташка, яка залетіла у кімнату, стежка, протоптана в перші роки життя дитячими ніжками – все це рідний край, який дав нам сили для злету.

Гуцульщина – це гори, це частина карпат, це бескид лісистий, зелений із темними віковічними лісами й найвищим гірським пасмом, чорногорою, понад яку спинаються до небес її вершини – говерла, піп іван, петро. Край струнких смерек і сріблястих буків, дзвінких потоків і річок, зелено - шовковистих луків та екзотичних потужних скель і кам’яних споруд, породи яких утворилися в кілометрових глибинах океану теніс.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"