слова пісню тетяни садохіної рідна школа мінус

слова пісню тетяни садохіної рідна школа мінус

Кілька тижнів тому рідна школа українознавства отримала офіційного листа від пароха церкви.

Миколая готується до початку навчання у школі за новими вимогами і для дотримання вимог соціальної дистанції їй буде потрібно усі шкільні та церковні приміщення, а по суботах планується проводитись детальна чистка будівель. Також, учні рідної школи походять з різних околиць, що підсилює небезпеку для учнів щоденної школи.

Це б дало кожному учневі рідної школи можливість фізично бути присутнім у школі кожну другу суботу.

Нами були розпрацьовані ще деякі інші варіанти роботи рідної школи з урахуванням дотримання необхідної дистанції між дітьми та вчителями, планувалось закупити засоби персонального захисту і гігієни.

Щодо детальної дезинфекціі приміщень, то, можливо, можна було б їх проводити після 1. Що ж до пункту, що студенти рідної школи приїжджають з різних околиць, але так само і учні школи св. Миколая не проживають усі в пассейку, серед них чимало приїжджають з тих самих прилеглих околиць, що і наші учні. Нажаль, ми не мали, навіть змоги представити наш план навчання адміністрації церкви та школи, так як жодних зустрічей чи дискусій з нами не велося і не ведеться. Як наслідок, рідна школа залишилась без приміщення не маючи навіть можливості обговорити з щоденною школою свої пропозиції. Ми намагаємося відшукати будівлю для оренди в локальних державних школах, але в даний час пандеміі це не просто зробити.

Можливо тому прийдеться якийсь час нам продовжувати навчання у рідній школі дистанційно. Про усі можливі варіанти та кінцеве рішення ми обов’язково првідомимо вас перед початком навчального року.

Велика надія на вас, шановні батьки, що всі ми залишимось разом, як одна громада, одна велика шкільна родина. 70 років тому рідна школа українознавства була створена в пассейку і за цей час виховала багато поколінь патріотів украіни.

і місія нашої рідної школи особливо зараз, в умовах інформаційної війни та атаки на нашу рідну мову, така значима і важлива не тільки для нас, українців за кордоном, а й для усіх українців загалом. Адже вона є тим осередком, який єднає, відроджує, підсилює, підтримує та продовжує українські традиції у плані культури, мистецтва, освіти та науки, сприяє кращому розумінню і гідному ставленню до україни та створює можливості для взаємодії українців зі світом. і позбавити наших дітей цих можливостей – це зробити боляче не тільки собі і своім родинам, а й усім свідомим патріотам – українцям, що з покоління в покоління плекали ідею животворення української культури та освіти в америці. Не позбавляйте наших дітей часточки україни та можливості живитись з цього джерела, не переривайте ланцюжок єдності поколінь у прагненні зберегти україну в серці та душі назавжди.

Давайте залишатись гідними українцями попри усі пандемії, виклики та випробування часу.

Впевнені, що з вашою підтримкою, дорогі батьки та вчителі, відстоїмо і збережемо рідну школу українознавства для наших дітей та наступних поколінь.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"