хура 2 підручник з польської

хура 2 підручник з польської

Не зважаючи на те, що ця серія зовсім не нова (книги друкувалися ще 2004 року), все ж вона одна з найкращих для вивчення польської мови з нуля. До книги кожного рівня додається зошит вправ та аудіо - записи для їхнього успішного виконання. Матеріал у книжках розділений на тематичні лекції, що дуже спрощує його освоєння. Не зважаючи на те, що серія розрахована навчити вас польської до рівня а2, в ній доволі багато навчального матеріалу.

Книги цікаві, з різноманітними завданнями, чітко розділені граматичні теми, гарне лексичне наповнення. Він допоможе освоїти граматику, адже в ньому зібрано основні граматичні правила та вправи.

Того рівня, на якому тут подано граматику, цілком достатньо для того, щоб говорити польською без помилок. Наступні рівні володіння мовою передбачають розуміння абстракцій і фразеології, загальне збагачення лексики та вивчення мови професійного спрямування. Щодо останньої, тут потрібно багато читати спеціальної літератури чи статей на ту тематику, яка вам потрібна, формувати власні словники і таким чином збагачувати словниковий запас. є й цікаві тексти, на прикладі яких можна побачити вживання фразеології в живій мові. Ті, що стосуються руки, ніг, голови, серця, інших частин тіла, ті що стосуються цифр і т. Важливо те, що слова у цьому словнику не перекладені скажімо українською мовою (переклад потрібно знайти самому), а пояснені як у тлумачному словнику.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"