організація та методика науково-дослідницької діяльності

організація та методика науково-дослідницької діяльності

Конспект лекцій з дисципліни інформаційні системи та технології у фінансових установах. (вища освіта ххі століття) іі міжвузівська науково - технічна конференція викладачів, співробітників і студентів. Матеріали науково - теоретичної конференції викладачів, аспірантів та студентів(23 - 24 квітня 2007 р. Матеріали науково - теоретичної конференції викладачів, аспірантів, співробітників та студентів гуманітарного факультету.

Тези доповідей науково - технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету економіки та менеджменту економічні проблеми сталого розвитку.

Збірник матеріалів всеукраїнської студентської конференції 19 - 22 квітня 2007 року.

Тези доповідей науково - технічної конференції викладачів, співробітників, аспіратнів та студентів фізико - технічного факультету.

Збірник тези доповідей сьомої щорічної всеукраїнської наукової конференції 24 - 25 квітня 2007 року.

Обслуговування даної категорії користувачів буде здійснюватись за студентськими квитками.

В умовах інтенсивного зростання обсягів наукової і науково - технічної інформації, швидкозмінності й оновлення системи наукових знань виникає потреба в якісно новій теоретичній підготовці висококваліфікованих спеціалістів, здатних до самостійної творчої роботи.

Зростання вимог до підготовки і перепідготовки науково - педагогічних та наукових кадрів, а також до вищої професійної освіти вимагає якісно нового теоретичного і методичного забезпечення науково - дослідницької діяльності. Знання методології, теорії, техніки, методів і організації науково - дослідницької діяльності допоможе молодим ученим, аспірантам, здобувачам наукових ступенів легко включатися у професійну діяльність, втілювати наукові знання у практичну площину.

Підручники, навчальні посібники, конспекти лекцій, методичні вказівки, які дають відповіді на конкретні питання щодо принципів курсової, дипломної та магістерської робіт та їх оформлення; рубрикації тексту; стильових особливостей тексту; форм подання окремих видів текстового матеріалу; окремих видів ілюстрованого матеріалу.

На виставці також представлені дипломні проектування для студентів різних спеціальностей. Ознайомлення з матеріалами виставки буде корисним студентам, аспірантам – всім тим, хто займається науково - дослідницькою діяльністю. Запрошуємо до читального залу патентно - ліцензійної літератури та стандартів (іі пов кімн. №25) для перегляду інформаційно - книжкової виставки, яка буде функціонувати до червня 2012р. Розглядається коло проблем, пов язаних з організацією та методикою науково - дослідницької діяльності. Вибір теми, визначення об єкта і предмета, методології і методів дослідження, оформлення результатів наукових пошуків у вигляді рефератів, курсових, дипломних робіт, доповідей, статей, монографій, кандидатських і докторських дисертацій та авторефератів. Наведено основні вимоги міністерства освіти і науки україни до курсових, дипломних та магістерських робіт, а також вимоги вак україни до дисертацій та авторефератів. Для студентів, аспірантів, докторантів, здобувачів наукових ступенів, викладачів. Підручник може бути використаний у системі підготовки та підвищення кваліфікації наукових і науково - педагогічних кадрів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови