зразок автобіографії на роботу

зразок автобіографії на роботу

Вступив, а у 1984 році закінчив повний курс запорізьського індустріального інституту за фахом раціональне використання водних ресурсів і знешкодження промислових стоків, отримав кваліфікацію інженер – технолог. Трудову діяльність розпочав на нікопольському південнотрубному заводі в цехі газоводопосточання на посадах майстра, начальника дільниці, заступника начальника цеху, начальника цеху.

На підприємстві зарекомендував себе, як організований, дисциплінований, вимогливий до себе і своїх підлеглих керівник, з повагою та розумінням ставиться до колег. Найчастіше вона може знадобитися при прийомі на роботу, вступі до внз, для проходження практики, в військкомат або школу, тому при її складанні слід керуватися загальними правилами написання ділових листів. Опишіть ваші додаткові заняття і курси, які ви закінчили або відвідуєте, де працюєте або проходите практику, чого вже встигли досягти під час навчання. Документ може знадобитися, коли ви влаштовуєтеся на роботу, вступаєте на навчання, а також для кадрової служби підприємства, як документ, що входить обов’язково до особової справи.

і якщо в відділі кадрів державного підприємства, на якому ви вже працюєте, на цей документ подивляться як на формальність, то у комерційній структурі від його грамотного складання залежить, запропонують вам роботу чи ні. При прочитанні вашої біографії увага приділятиметься не тільки її змісту, а й оформленню, стилістики мовлення, і звичайно, відсутності в ній граматичних, стилістичних та пунктуаційних помилок. Включаючи в документ помилкову або не достовірною інформацію про себе, ви можете зіпсувати свою ділову репутацію, що завадить вам отримати бажану посаду або ж добитися іншої мети.

У тексті доцільно вказувати інформацію про досягнення в навчанні, участі в олімпіадах, подяках і грамотах, участі у конкурсах та інших подіях шкільного життя. Для влаштування на роботу, такий документ повинен робити акцент на якостях, важливих для роботодавця, відповідно до тієї посади, яку ви плануєте зайняти.

Наведіть приклади з практики, які характеризують рівень вашої професійної підготовки, гнучкість мислення, вміння працювати в команді, знаходити спільну мову з колективом і т. Перерахуйте всі місця вашого навчання, підвищення кваліфікації, проте не робіть на цьому акцент, якщо тільки ви не тільки - но закінчивши навчання молодий спеціаліст без досвіду роботи.

Якщо ви не командна людина і не можете працювати в команді, вкажіть цей факт обов’язково, не варто ламати себе, витрачати час і намагатися вибудовувати командні відносини.

Якщо причиною уходу став конфлікт з адміністрацією підприємства, то не варто розповідати, про дурного, прискіпливого директора, який змусив вас піти з роботи.

Якщо вас запитають про те, які саме умови праці вам не підійшли, поясніть, що це була зміна внутрішньої політики підприємства, наприклад, збільшення обсягу праці, зміна рівня відповідальності і т. Основне завдання резюме – не викрити всі аспекти вашого життя, а зробити наголос саме на робочих якостях і попередню трудову кар’єру, що дасть можливість роботодавцю оцінити вас як майбутнього потенційного співробітника. В этой публикации я хочу дать вам образец или пример написания автобиографии для устройства на работу, которую сам как работодатель мечтал когда - либо увидеть. Хочу показать пример, как пишется грамотная и толковая автобиография с психологической точки зрения, чтобы она кратко и лаконично освещала вас как надежную и перспективную личность, которой можно доверять ответственную работу.

В ней не столько важны полностью все хронологические данные вашей жизни, сколько косвенное описание вашего внутреннего мира, что невозможно показать в резюме или, к примеру, в характеристике.

Эмоционально расположить к вам работодателя может именно автобиография, поэтому не пренебрегайте ней даже в том случае, когда от вас не требуют её написания при поступлении на ту или иную работу.

Изучив мой образец и пример написания автобиографии для поступления на работу, вы сможете качественно преподнести информацию о себе потенциальному работодателю, которому более важно не то, что вы напишете, а то, как вы напишете эту информацию. Первое впечатления весьма важно (по одёжке встречают), поэтому покажите ваше лицо будущему начальству или руководству с лучшей стороны при помощи очень важного инструмента, которым является автобиография. Вы должны понимать, что у начальства нет времени читать большой объем информации, поэтому лучше всего, если ваша автобиография будет объемом в один лист формата а4 и представлять собой информацию, изложенную в логической последовательности.

Заметьте, ваша автобиография поможет вам и при устном собеседовании, так как будет являться неким конспектом, заранее подготовленным, что значительно поможет справиться как с волнением при собеседовании, так и придаст вам определенный шарм кое - что значащего в этой жизни человека. Так же вы должны понимать и то, что, возможно, вашу автобиографию будут изучать психологи, работники сб (службы безопасности), графологи или другие специалисты. Поэтому будьте готовы к тому, что ваша автобиография должна будет писаться вами вручную в присутствии менеджера по персоналу, а не подаваться в готовом распечатанном виде.

Мать – васильева татьяна степановна, 1951 года рождения, украинка, имеет высшее педагогическое образование, работала педагогом (воспитателем в детском саду, затем школьным учителем), пенсионер. В 1981 году пошел в 1 класс краснолиманской средней школы № 3 в родном городе красный лиман, а в 1989 году получил неполное среднее образование и поступил в донецкий экономический техникум на специальность техник - технолог, который успешно окончил в 1993 году.

В 1995 году поступил в славянский педагогический институт, и в 1999 году получил диплом специалиста по специальности преподаватель физики и математики.

В 2004 году поступил в криворожский экономический институт (на заочное отделение), который окончил в 2009 году, получив диплом экономиста (бакалавр) с 1999 года началась моя трудовая карьера с должности учителя математики и физкультуры в сельской школе.

Уволился в связи с тем, что не давалась возможность карьерного роста, а мне бы хотелось реализоваться не только как менеджеру, но и как руководителю отдела. Жена – марина анатольевна васильева, 1982 года рождения, белоруска, образование высшее юридическое, в настоящее время находится в декретном отпуске, проживает со мной. Естественно, в ваших интересах написать больше уважительных причин, по которым вам приходилось менять место работы, а также больше указать достижений и наград. Мати – васильєва тетяна степанівна, 1951 року народження, українка, має вищу педагогічну освіту, працювала педагогом (вихователем в дитячому саду, потім шкільним учителем), пенсіонер. Батько – васильєв іван сергійович, 1950 року народження, російська, робочий із середньою технічною освітою, працював машиністом електровоза, пенсіонер. У 1981 році пішов в 1 клас краснолиманської середньої школи № 3 в рідному місті красний лиман, а в 1989 році отримав неповну середню освіту і вступив до донецького економічний технікум на спеціальність технік - технолог, який успішно закінчив у 1993 році. У 2004 році вступив до криворізького економічного інституту (на заочне відділення), який закінчив у 2009 році, отримавши диплом економіста (бакалавр) з 1999 року почалася моя трудова кар’єра з посади вчителя математики та фізкультури в сільській школі. У 2004 році одружився і переїхав на постійне місце проживання в м кривий ріг, влаштувавшись на роботу в приватну фірму на посаду менеджера по роботі з клієнтами, де працював по теперішній час. Звільнився в зв’язку з тим, що не давалася можливість кар’єрного росту, а мені б хотілося реалізуватися не тільки як менеджеру, але і як керівнику відділу.

Дружина – марина анатоліївна васильєва, 1982 року народження, білоруска, освіта вища юридична, в даний час знаходиться в декретній відпустці, проживає зі мною. У трудовій діяльності завжди відрізнявся своїми досягненнями і творчою ініціативою, як в педагогічній діяльності, так і в роботі менеджером у приватній компанії, за що багаторазово заохочувався грошовими преміями та цінними подарунками.

Наприклад, вказати, що успішно виконували обов’язки свого керівника, поки він перебував у відпустці (на лікарняному), написати, чого змогли досягти за цей період. Пропишіть особисті якості, що потрібні для роботи, на яку влаштовуєтеся – це заощадить час при вивченні документу, та дозволить максимально об’єктивно оцінити вас як кандидата. Але професійних досягнень в даному випадку не має, тому слід робити акцент на багажі знань, накопичених при навчанні (успішне проходження практики, участь в семінарах на різних рівнях, закінчення спеціалізованих курсів, володіння іноземними мовами тощо). Слід враховувати, що представлення себе у вигідному світлі буде характеризувати вас особливим чином – відсутність досвіду не буде перешкодою для прийому на роботу.

Якщо ви закінчили школу з медаллю, при прийомі на роботу ця інформація може вам допомогти, вкажіть цей факт, якщо є ймовірність, що ця заслуга спровокує упереджене ставлення, можна про неї сказати.

Тому, якщо ви впевнені в собі, в своїх особистих та професійних здібностях, відішліть спершу резюме, а згодом напишіть автобіографію – безпосередньо на місці. До речі, на нашому сайті ви знайдете багато цікавої та важної інформації, пов’язаної із стягненням аліментів, прийняттям спадкового майна, шлюбом, розподілом майна та розлученням. Крім того, в цій статті ви знайдете зразки заяв про відпустку щорічну, по догляду за дитиною, у зв’язку із вагітністю та пологами, за свій рахунок та інші. Усі відомості про себе викладають у розповідній формі від першої особи і таким чином, щоб можна було скласти уявлення про життєвий шлях, кваліфікацію та громадську діяльність його автора. Батько, мати, рідні брати і сестри ваші і вашої(го) дружини (чоловіка), діти, рік і місце їх народження, місце їх роботи (якщо батьки пенсіонери, повідомте місце останньої роботи і посаду) і адреса проживання. По - перше, це стрімко зростаючий банк з високим рейтингом надійності, що займає лідируючі позиції в банківському секторі рф і працювати в такому банку престижно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"