минусовку ми твої діти україни погулянка

минусовку ми твої діти україни погулянка

Цим положенням визначаються мета, завдання, порядок підготовки та проведення конкурсу - фестивалю, а також засади його фінансового та інформаційного забезпечення. розробляє програму фіналу конкурсу - фестивалю, організовує роботу творчих майстерень, виставок дитячої та юнацької творчості, влаштовує зустрічі з митцями, ученими, відомими громадськими діячами тощо; - готує проект символіки та атрибутики конкурсу - фестивалю та може проводити конкурси на кращу розробку символіки та атрибутики конкурсу - фестивалю. Учасниками можуть бути як окремі виконавці, так і творчі дитячі колективи, які є переможцями республіканських (автономна республіка крим), обласних, міських (міст києва і севастополя), всеукраїнських та міжнародних мистецьких фестивалів, конкурсів та виставок, переможці міжнародного конкурсу з української мови імені п. Чистота інтонування, відповідність репертуару вокально - технічним і віковим особливостям виконавців, володіння навичками вокального мистецтва, якість супроводу, емоційність виступу, культура виконавської майстерності, сценічна культура, естетика зовнішнього вигляду, реалізація художнього задуму на основі усвідомлення музичної форми твору; тривалість виступу для солістів до 10 хвилин, ансамблів - до 25 хвилин; - фольклорне мистецтво. Творча індивідуальність, узгодженість тексту твору з мелодикою, емоційність виконання, сценічна культура, тривалість виступу до 20 хвилин; виступи оцінюються журі за критеріями.

Оригінальність постановки номера, дотримання танцювальної лексики, виконавська та авторська майстерність, музичний і танцювальний матеріал, естетика костюмів і реквізиту, загальне артистичне враження, якість музичного оформлення; тривалість виступу до 20 хвилин; подані роботи оцінюються журі за критеріями.

Художній рівень та індивідуальність виконання, відповідність народним традиціям, композиційна досконалість роботи, її жанрові різновиди, відображення місцевого колориту, багатство індивідуальних творчих прийомів, якість оформлення робіт; подані роботи оцінюються журі за критеріями.

Власна творча неповторність, композиційна досконалість роботи, повнота розкриття теми, оригінальність образно - художнього мислення, творча фантазія; подані роботи оцінюються журі за критеріями.

Власна творча неповторність, повнота розкриття теми твору та художніх образів, оригінальність образно - художнього мислення, творча фантазія, досконалість мови, тривалість відеофільму до 10 хвилин; подані роботи оцінюються журі за критеріями.

Відбір учасників фіналу конкурсу - фестивалю проводиться у травні групою фахівців, сформованою виконавчою дирекцією, на основі відео - , аудіо - , фотоматеріалів, надісланих учасниками на адресу виконавчої дирекції поточного року.

Переможці відбіркового туру з числа української молоді стають учасниками фіналу конкурсу - фестивалю і отримують пільгові та безкоштовні путівки до українського дитячого центру молода гвардія на відповідну тематичну зміну.

На конкурс подаються вишивки, килими, писанки, предмети декоративного розпису, вироби з лози, соломи, глини, металу та скла, фольклорні ляльки тощо (не менше трьох з кожного напрямку).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови