криминальная окупация україни януковича через торрент

криминальная окупация україни януковича через торрент

Україна закликала європарламент засудити візит французьких євродепутатів до криму.

Посол україни микола точицький наголосив, що організація візиту французьких депутатів до криму є черговою спробою росії легітимізувати свої незаконні дії на українській території. Представник україни при європейському союзі микола точицький закликає європейський парламент рішуче засудити незаконний візит французьких євродепутатів до окупованого росією криму.

Як йдеться у повідомленні на сайті представництва україни при європейському союзі, точицький звернувся з листом до президента європарламенту давіда сассолі та голови комітету єп у закордонних справах девіда макалістера із закликом рішуче засудити та відреагувати належним чином на незаконний візит французьких євродепутатів до окупованого криму.

Окрім того, такий візит окремих французьких євродепутатів не лише порушує законодавство україни, але й суперечить офіційній позиції європейського союзу щодо безумовної підтримки територіальної цілісності україни.

З 2014 року європейський парламент у численних резолюціях неодноразово підкреслював непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності україни.

Невизнання спроби анексії криму, ситуація з правами людини та мілітаризація півострова постійно перебувають на його порядку денному.

Відтак, я переконаний, що європарламент не повинен бути частиною гібридних спроб росії легітимізувати спробу анексії криму та варварську політику щодо незалежних країн, - наголосив точицький. Як повідомляв уніан, візит делегації французьких депутатів європарламенту на чолі з тьєррі маріані до окупованого криму має відбутися з 30 червня по 2 липня.

Коментарі