крижане серце українською

крижане серце українською

Одного разу, граючи зі своєю рідною сестрою ганною, ельза випадково торкається до неї і та починає стрімко замерзати.

Батьки сестер - король і королева, змушені відправитися в далеку подорож на землю тролів, щоб врятувати анну і не дати їй загинути.

Але разом з тим вони попереджають, що якщо ельза не навчиться контролювати свої здібності, це може привести до дуже поганих наслідків. Коли батьки говорять їй про це, юна принцеса замикається в собі і вирішує більше не виходити з кімнати.

З пам яті анни стираються всі спогади про дар сестри, і вона не може зрозуміти, чому ельза більше не грає з нею. Протягом десяти років принцеса знаходиться в своїй кімнаті, не спілкуючись з батьками і ганною. Незабаром король і королева гинуть, і тепер ельзі необхідно зійти на престол і почати управляти королівством. Проходить кілька місяців, і країна починає активно готуватися до коронації прекрасної принцеси.

Але на прийом також приїжджає герцог, який хоче захопити еренделл і самому правити на цих землях. Анна знайомиться з молодим чоловіком на ім я ганс, в якого відразу ж закохується. Але ельза категорично проти цього шлюбу, вважаючи, що ганс не сама гідна партія для її сестри.

Випадково виявивши свою силу, городяни і гості розуміють, скільки бід може накоїти молода королева. Злякавшись, ельза тікає в гори, де вирішує провести залишок днів, ховаючись від людей. Але під час втечі її сили поширюються на весь еренделл, і країна занурюється в вічну зиму.

Дівчині належить пройти чимало труднощів і випробувань, перш ніж вона добереться до місця, де влаштувалася ельза.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"