українське читання 4 клас конспекти уроків

українське читання 4 клас конспекти уроків

Даний урок призначений для учнів з помірною та глибокою формою розумової відсталості (8 - 10 років), які навчаються в спеціальних (корекційних) школах 8 виду.

Даний матеріал буде корисним для педагогів дод та вчителів початкових класів загальноосвітніх шкіл, при позакласній роботі з дітьми.

Цей конспект пізнавального заняття, спрямованого на виховання дбайливого, раціонального ставлення до навколишнього середовища, заняття з використанням технологій проблемного навчання. Конспект можуть використати вчителі початкових класів як під час уроків, так і для позаурочної діяльності. Я пропоную в своїй розробці різноманітні завдання, які допоможуть підвищити інтерес до предмета і активізувати дітей. Пропонований конспект демонструє приклад проведення першого заняття з вокалу для дітей 7 - 9 років. Він може бути корисним вчителям музики, керівникам вокальних студій, педагогам додаткової освіти.

Чикунова світлана анатоліївна, педагог - психолог 1 кваліфікаційної категорії моші «ліцей - інтернат р. Дане заняття можна використовувати при роботі з дітьми початкових класів з діагнозом знм. У дітей даної групи спостерігається недорозвинення основних компонентів мовної системи (фонетико - фонетичного, лексичного і граматичного). Те, що створює людина своїми власними руками - це цінне придбання особистості, вираження своєї індивідуальності, дивовижна можливість творити світ, відкривати нові горизонти.

Тістопластика має психотерапевтичний ефект на розвиток вищих психічних функцій головного мозку.

Даний урок може бути проведений в кінці 3 чверті 4 класу при вивченні величин часу, довжини, маси в якості узагальнюючого уроку по розділу.

Формування поняття словосполучення, розвиток уміння виділяти словосполучення в тексті. Поля для записів дозволять творчому вчителеві, користуючись запропонованим у посібнику матеріалом, скласти власні плани - конспекти уроків курсу.

Школа добрих учинків (за творами василя сухомлинського) пейзаж у прозових творах урок 57. Пейзаж відповідає настрою персонажів твору (гарно на душі — гарно навколо) урок 58.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

презентацію по біології плазуни

диктанти для 3 класу з української мови

шпаргалка с кримінології

пісня танок "осінні листочки" муз.і.мараховської

дипломну роботу по програмуванню безкоштовно для магазину

велич архітектури львова презентація