днк-портрет нації

днк-портрет нації

З матеріалами досліджень вчених щодо генетичного розмаїття складу практично всіх націй світу я познайомився декілька років тому і відразу зрозумів необхідність донесення до широкого загалу цієї інформації. Тому радо зустрів звістку про підготовку передачі на телеканалі україна, а співрозмовників, котрі сумнівалися в об’єктивності даного телеканалу, заспокоював необхідністю прориву інформаційної блокади будь - яким засобом. В цьому досить посередньо змайстрованому продукті є одна майстерно виконана деталь. З декількох годин розмов з серйозними вченими професійно висмикнуто уривки, котрі мали б обґрунтувати антинаукові твердження авторів проекту.

Зокрема, про унікальну арійськість українців – куди там гітлеру і німцями тягатися з українцями.

Таємнича арійська раса, що запаморочила голову гітлерові та всій німеччині, насправді існувала. Але, на думку деяких українських учених, якщо і є в світі прямі спадкоємці давніх аріїв, то це українці. Тож для миття арійських вух подам трохи миючих засобів запозичених у задіяних у проекті вчених леоніда залізняка та костянтина тищенка. Північноєвропейська мисливська людність створила величезну етнокультурну спільноту, що простяглася від ютландії через південну балтію, полісся та лівобережжя дніпра до дінця. Від землеробських культур ця мисливсько - рибальська людність перейняла багато прогресивного і у 4 тис. А небажання гнути спину на чорноземній ниві та усвідомлення гастрономічних цінностей м’ясних страв у поєднанні з продуктами землеробства породило філософію війни і стало однією з причин зникнення відносно миролюбних трипільців. їх нащадками можна вважати таджиків, скіфів, пуштунів, персів, осетинів, носіїв мови хінді та урду в індії. А реально існуючі паралелі між мовою і культурою аріїв та сучасних українців є також й у мовах та культурах усіх народів індоєвропейської мовної сім ївключно зі звичайною у нас мовою аріїв – циган. У міфології обох гілок аріїв – індійської та іранської – існує згадка про білі ночі, полярну зірку в зеніті, вкритий кригою океан. Нащадки прафінів теж зберегли цікаву згадку про часи спільного проживання з аріями.

Власне прафіни зробили приблизно те ж саме, що напівдикі скотарі арії (благородні) зробили в долині інду з розвиненою цивілізацією темношкірих дравидів, яких перетворили на пригноблену частину суспільства – касту шудр (недоторканих), а саму цивілізацію практично знищили.

Щодо протоскіфської гаплогрупи r1a, яку автори проекту подали як арійську, то найбільший відсоток її носіїв не в українців (приблизно 35%), а в киргизів (64%) і таджиків (63%).

Коментарі