день перемоги історії нашої дата минус

день перемоги історії нашої дата минус

Це свято об’єднує усіх, хто пережив другу світову війну, усіх хто про війну знає з книжок, кінофільмів і розповідей ветеранів. Цей день увійшов в історію людства як свято миру, свято визволення планети від нацизму, свято радості і смутку, свято пам’яті. У лавах вічного безсмертя сьогодні герої, які загинули на полі бою, які помирали від фронтових ран. Розпочався районний захід гімном україни, внесенням державного прапору україни, прапору мелітопольського району та виступами районних керівників. За те, що ви захистили і зберегли нашу країну, за те, що підняли її з руїн, за неоцінений приклад любові до рідної землі. Саме подвиг наших дідів став найкращим прикладом для сучасних захисників вітчизни, які сьогодні боронять територіальну цілісність нашої держави.

На завершення свого виступу очільник райдержадміністрації вручив нагороду президента україни людині, яка завжди шанувала і допомагала ветеранам війни, а сьогодні ще й активно підтримує українське військо — приватному підприємцю анатолію ракову.

Слова подяки ветеранам звучали від костянтинівського сільського голови тетяни горбань, заступника голови обласної державної адміністрації едуарда гугніна, першого заступника мелітопольського міського голови ірини рудакової, голови районної організації ветеранів війни, праці та дітей війни тамари селезньової. Продовжився мітинг хвилиною мовчання, військовим салютом, виступами творчих колективів, а також покладанням квітів та гірлянди слави до меморіалу.

Наостанок всі присутні мали змогу скуштувати солдатської каші та відвідати концерт, який підготували учасники самодіяльності костянтинівського будинку культури.

Коментарі