довідник та тестові завдання з географії

довідник та тестові завдання з географії

Форма подання наближена до форми завдань, які використовуються під час проведення зно, що дає можливість учителеві ефективно та раціонально організувати підготовку до ще досить нової форми.

Форма подання наближена до форми завдань, які використовуються під час проведення зно, що дає можливість учителеві ефективно та раціонально організувати підготовку до ще досить нової форми оцінювання навчальних досягнень учнів. Збірник призначено для підготовки та проведення письмової державної підсумкової атестації 2020 року за курс основної школи з географії в загальноосвітніх навчальних закладах. Тести допоможуть учням краще засвоїти вивчений матеріал та перевірити свої знання. Контрольна робота з географії для учнів 11 класу за і семестр по темах топографія, картографія, географічні наслідки параметрів і рухів землі як планети, географічна оболонка, геологічне середовище людства. Тест з географії океанія тестування з географії для учнів 10 класу з теми океанія. Виробництво транспортних засобів та електроніки, фармацевтичної продукції, текстилю, одягу, взуття. Причини виникнення, напрямки, сила, швидкість, їх визначення сучасними приладами й візуально. Тест призначений для підготовки учнів волині до олімпіади по краєзнавству, для підвищення рівня їх краєзнавчих знань, зангального розвитку.

Навчального характеру, так як після неправильної відповіді показується правильна. Створений для ознайомлення з можливостями середовища online test pad і використанням тестів у навчальному процесі з географії. Узагальнюючий урок географія 6 клас з теми гідросфера узагальнюючий тест з географії 6 клас з теми гідросфера. Перевірочний тест для 7 класу за темою євразія євразія складається з двох частин світу - азії (площа - 43, 4 млн. Значні території материка на півночі розташовані за полярним колом, а півострови і острови на півдні - за межами північного тропіка. Це впливає на різноманітність кліматичних умов, проте більша частина євразії лежить в межах помірного природного поясу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"