українська абетка для дошкільнят dvd

українська абетка для дошкільнят dvd

Найпростіший рівень дає можливість малюку побачити букву, почути її назву і торкнутися до неї. На складніших рівнях гри дитина тренує пам’ять, повторюючи уже вивчені літери, а також може поскладати з букв слова різними способами.

Це допоможе дитині зрозуміти, що з букв абетки збираються слова, а, відповідно, швидше вчитися читати.

За основу було взято ігри з кольоровими пазлами, які орієнтовані на запам’ятовування літер та розвиток зорової пам’яті. Кожній літері алфавіту відповідає весела тварина, яка оживає від дотику — стрибає, плаває або літає. Алфавіт чудово озвучено дикторами - імітаторами у супроводі веселої музики, смішних звуків та милих жартів. Вивчати літери малюк може разом з батьками чи самостійно — інтерфейси ігор прості та зрозумілі, а улюблені персонажі не дадуть засумувати у процесі. Зображення кожної літери супроводжується правильним звучанням звуку, що допоможе вашому малюку швидко навчитися впізнавати звуки в словах на слух та легше опановувати навики читання. Завдяки порадам наших логопедів та педагогів тепер у вас є можливість навчити вашу дитину читати за ігровою методикою – швидко та цікаво. Кожна тварина має режим спілкування, тому дитина зможе не тільки послухати як звучать літери і тварини, але й потренуватися у вимові. Весела і красива пісенька про літери допоможе легко запам’ятати алфавіт, та подарує чудовий настрій. Сюжетна лінія, за якою потрібно повернути всі сім кольорів веселки, не дасть занудьгувати, а три рівні складності передбачені для поступового поглиблення знань. Дітлахи із задоволенням вчитимуть літери в компанії поки що незнайомих та незвичайних тваринок, граючи із ними в міні - ігри та розглядаючи кумедну анімацію на усіх 52 картках набору.

Жителі цього зоопарку стрибають та бігають, ховаються та плавають, полюють та змінюють колір. Аби зробити гру ще цікавішою, розробники додали режим швидкого тесту, в якому потрібно підібрати правильну літеру до вже знайомої тваринки.

Адже у абетці дитина не тільки вивчатиме букви, а й познайомиться з різними предметами, які досі їй були не знайомі, довідається про те, які звуки видають різні живі та неживі істоти, що оточують її з народження. Кольорові персонажі передають атмосферу дитинства і безтурботності, де усе яскраве і казкове, а веселі звукові ефекти та запальний музичний супровід розвиває дитячу уяву і підштовхує грати ще і ще.

Головний герой нашої мишеняткової абетки - це, звичайно, мишеня круть, яке допомагає малюкам вивчати алфавіт. Дитя може подружитись з мишенятком та разом з ним гратись у веселі ігри різної складності. Вони допомагають мишеняті позбирати іграшки, які рухаються та видають різні кумедні звуки.

Ця гра розвиває у дитини зорову та асоціативну пам ять, змушує замислитись, пригадати назву іграшки і зовнішній вигляд буквочки для її відгадки.

На цьому рівні, як і на попередньому, забава відбувається за участі мишеняти і сповнена цікавих анімацій для ще більш захоплюючої гри.

На останньому рівні гри у мишенятковій абетці діти зможуть складати із букв слова різними способами, від найлегшого до найскладнішого. Це спонукатиме не лише повторити вже вивчені букви, але й зібрати з них слова і, відповідно, швидше навчитися читати.

Тому ця група дітей при допомозі свої батьків теж може вивчати українську абетку разом із мишенятком круть.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"