доцяк українська кухня

доцяк українська кухня

В основу книги вкладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Представлена товарознавча класифікація овочів, грибів, риби, м’яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини.

Відображені раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Приведені способи і методи приготування і подачі страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їх якості, строки реалізації. Ця книга характеризує технології приготування національних страв української кухні. Тут є як сучасні страви, так і страви які українці готують вже протягом сотень років. Українські традиції відрізняються залежно від регіону, тому кожна страва може мати декілька десятків варіантів складу та способів її приготування. У цій книзі наведено багато рецептів страв з м яса, риби, овочів, круп, борошна, яєць, молочних продуктів. Більшість страв української кухні, які ви тут знайдете, є простими в приготуванні та дуже смачними.

Для кожного рецепту вказано скільки потрібно необроблених продуктів, та скільки з них вийде готової сировини для використання в страві. Це не є звичайна книга рецептів - це підручник з технології приготування та харчування. Тут окрім рецептів міститься опис більшості продуктів харчування які наявні в україні, та методи їх обробки.

Окрім того, в підручнику розповідається про те, як правильно організувати підприємство громадського харчування. Змістовно і доступно пояснюються основи організації обслуговування відвідувачів закладу громадського харчування, а саме.

Яким має бути інтер єр залу, як сервірувати стіл, обслуговувати відвідувачів, організувати прибирання, рекламувати заклад харчування та багато іншого. У цьому розділі книги є рекомендації щодо дотримання дієт, та рецепти страв для сніданку обіду та вечері.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови