слова день перемоги історії нашої дата

слова день перемоги історії нашої дата

Формування у маленьких громадян основ патріотичного та національного самоусвідомлення, розвиток патріотичного виховання малого покоління, виховання почуття захоплення тими, хто віддав життя, захищаючи нашу батьківщину від німецьких загарбників, виховання поваги до своєї батьківщини і потреба до захисту рубежів своєї батьківщини, якщо того вимагатимуть обставини.

Слід пояснити дитині про те, хто такі партизани, зробити так, щоб він зрозумів, що це наші співвітчизники, звичайні громадяни - патріоти, які боролися в тилу ворога займалися підривною діяльністю проти фашистів. Важливо буде згадати про те, що партизанами також були і зовсім юні підлітки, нехай дитина зрозуміє, що вся країна єдиним фронтом боролася проти ворога. Можна організувати конкурс на читання віршів, присвячених великій перемозі, можна робити своїми руками вироби, організовувати різноманітні тематичні виставки в школі, на місцях військових меморіалів, палацах культури.

Детсадовцы – самі юні громадяни нашої країни, вони знаходяться в тому віці, коли формується особистість, розвиваються пізнавальні здібності, тому педагоги повинні грамотно донести до таких малюків історію подій про війну.

На завершення свого виступу очільник райдержадміністрації вручив нагороду президента україни людині, яка завжди шанувала і допомагала ветеранам війни, а сьогодні ще й активно підтримує українське військо — приватному підприємцю анатолію ракову.

Слова подяки ветеранам звучали від костянтинівського сільського голови тетяни горбань, заступника голови обласної державної адміністрації едуарда гугніна, першого заступника мелітопольського міського голови ірини рудакової, голови районної організації ветеранів війни, праці та дітей війни тамари селезньової. Наостанок всі присутні мали змогу скуштувати солдатської каші та відвідати концерт, який підготували учасники самодіяльності костянтинівського будинку культури.

Вихованці дитячого садка – самі юні громадяни нашої країни, вони знаходяться в тому віці, коли формується особистість, розвиваються пізнавальні здібності, тому педагоги повинні грамотно донести до таких малюків історію подій про війну.

Поздоровте 9 травня усіх причетних до великого подвигу та надішліть їм зворушливі привітання на українській мові, а також побажання миру, адже в нас і зараз триває війна. Вдосконалювати навички свідомого виразного читання; вчити інтонацією передавати настрій твору; розвивати зв’язне мовлення учнів, творчу уяву; виховувати любов до художнього слова. На основі твору шолохова “доля людини” оповідання авторства михайла шолохова під назвою “доля людини” – це, по своїй суті, ще одне нагадування всім нам, наскільки руйнівні наслідки може мати війна. Тичини треба було мати мужнє серце, чесний, світлий розум і залізний характер, щоб через марево багровочорних хмар війни, через терші невдачі і відступи, через кров матерів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

гімн україни текст-

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"