українська мова тренажер

українська мова тренажер

Підготовка до зно відбувається у кожного по - своєму, хтось навчається самостійно, хтось відвідує курси, хто займається з репетитором, а дехто вчиться на онлайн - ресурсах. Znoclub вирішив підібрати 7 ресурсів для перевірки своїх знань з української мови та літератури, які будуть не зайвими у підготовці до зно. Доволі простий тренажер, який нещодавно був дуже популярним серед користувачів українського facebook. Як серйозне джерело підготовки його навряд чи можна розцінювати, але приблизно оцінити багатство свого словника – це завжди цікаво. Поєднує компактний виклад теоретичного матеріалу із великим обсягом практичних завдань. Ви зможете перевірити свої знання із фонетики, лексики, орфографії та культури мова. Чудовий додатковий засіб перевірки й засвоєння знань у підготовці до зно з української мови.

Часто найбільш поширені помилки із поясненнями ви могли бачити у сторінках соцмереж. Також радимо слідкувати за оновленнями блогу на цьому сайті, де у компактній ілюстрованій викладено багато орфограм. інтерактивний додаток з української літератури, який допоможе вам краще засвоїти відповідності між письменниками та їх псевдонімами.

Рекомендуємо пройти після створення таблички й для закріплення знань, коли повторюватимете усю програму зно. Ще один додаток, який знадобиться вам при підготовці до зно з української літератури.

Встановіть відповідність між цитатою та літературним героєм – це один із найпопулярніших тестів на зно. єдиний недолік цього тренажера з української літератури – не всі твори і персонажі стосуються чинної програми.

Одразу два посилання на додатковий спосіб підготовки до зно з української літератури.

Вам необхідно встановити відповідність із цитатою та літературною героїнею чи літературним героєм. Чудовий додаток для розширення своїх знань у родо - жанровій специфіці творів української літератури.

Підходить не лише для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, а й для навчання у школі. Ось такий невеликий список тренажерів, які можуть полегшити підготовку до зно з української літератури.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови