українська література зно підручник

українська література зно підручник

Чудовий підручник із тестами для підготовки до зно 2014 з української мови та літератури.

7 різних варіантів у форматі зно з відповідями допоможуть тобі значно краще підготуватися до справжнього тестування. Посібники видавництва “літера” уже ось як декілька років, завдяки своїй якісні продукції, допомагають абітурієнтам із здачею зно. Посібник призначений для опрацювання учнями матеріалу після прочитання художнього тексту.

У міні - конспектах подано ключові слова, якими визначено літературний рід, жанр твору, особливості стилю, зазначено його тему та ідею. У посібнику подані тестові завдання з української мови для підготовки учнів загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання. Пропонований у посібнику матеріал допоможе повторити, узагальнити й систематизувати знання з української мови.

Згідно з вимогами програми зно з української мови та літератури, учасники зовнішнього незалежного оцінювання повинні. У посібнику подається навчальний матеріал з усіх розділів українського мовознавства, що вивчається протягом шкільного курсу мови.

Фонетика й орфоепія, лексикологія і фразеологія, орфографія, морфологія, синтаксис і пунктуація, практична стилістика. Пропонований навчальний посібник допоможе повторити й систематизувати знання з української літератури та належно підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання. У робочому зошиті вміщено завдання для перевірки сформованості мовних знань і вмінь учнів 9–11 класів, розроблені відповідно до методичних рекомендацій міністерства освіти і науки україни щодо використання тестових технологій у процесі вивчення української мови, та тексти і тестові завдання для перевірки результатів мовленнєвої діяльності. Посібник у якому зібрані біографії усіх українських письменників, що вивчаються у школах з 5 - 11 класу.

Збірник типових тестових завдань для зно з української мови та літератури 2013 - го року.

Мета цього навчального посібника — допомогти майбутнім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання самостійно підготуватися до виконання тестів з української мови та літератури.

Матеріал збірника укладено відповідно до чинних програм з української мови і літератури для середніх загальноосвітніх навчальних закладів і програми зно. Онлайн - курс у формі корисних порад (лайфхаків), що допоможе простежити історію розвитку мистецтва слова від фольклору й перших писемних пам’яток до сучасної української літератури, опанувати базовими теоретико - літературними поняттями, виробити навички аналізу художніх творів. Також ми підготували відео - інтерв’ю з відомим культурними діячами, письменниками та музикантами, які розкажуть про свої власні відкриття в українській літературі. інтерактивний підручник edera books спеціальні аркуші учня, більше 300 тестів і форум для обговорень проблемних питань. Випускник інституту філології київського національного університету імені тараса шевченка. Автор посібників із української мови та літератури, ряду наукових і науково - популярних статей. Його колишні учні – успішні студенти внз україни та світу, серед яких і молоді письменники.

Онлайн - курс у формі корисних порад (лайфхаків), що допоможе опанувати базові теоретичні знання з української мови, виробити навички успішної мовленнєвої комунікації та підготуватися до складання зно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови