за квітучі гаї мінус

за квітучі гаї мінус

і це при тому, що протягом усього часу було укладено понад вісім тисяч мирних дого­ворів, деякі з яких супро­воджувались урочистими присягами у присутності найвищих релігійних і світ­ських достойників. Ведуча уже не одне століття політики намагаються переконати громадян своїх країн у тому, що будь - яка війна виникає через трагічні непорозуміння. Ведуча можна без пере­більшення стверджувати, що історія людства — це історія безперервних збройних протистоянь. Адже протягом чотирьох тисяч років писаної іс­торії, воно провело в мирі лише 268 років, тобто кожного року тільки 24, 5 доби проходили без викорис­тання зброї з тим, щоб наступних 340 днів вдаватись до людиновбивства. Ведуча здавалося, в наш час повернутися до страхів війни можна було тільки у фільмах та книгах. Але війна увірвалася в наше життя безжальним буревієм, захоплюючи за собою все нові і нові життя. А протистоять цій неоголошеній війні, наші українські воїни – наші хоробрі серця. Ведуча нині за цілісність україни, перебуваючи у східних областях, бореться 560 кращих синів козелеччини, з них 11 жителів та вихідців села данівки.

Фрідріх олександр васильович кощій петро федосійович григор’єв максим андрійович ковалівський олександр миколайович мартинюк юрій васильович лисенко андрій петрович федосенко володимир володимирович мороз роман миколайович ющенко віктор миколайович грицовець генадій. Ведуча думки про події на сході зараз у серці кожного українця запеклися рубцем, кровоточать та не дають спокійно жити, мислити, дихати…це біда усієї країни ї бути осторонь не може ні одна людина. Чиїхось синів, братів, коханих… давайте вшануємо їх пам’ять хвилиною мовчання … і. Ведуча війна…зовсім незвично уявити жінку серед неї… наше звичне сприйняття мати – берегиня роду, жінка створена для краси.

Ведуча давайте будемо оптимістами і вірити, що наші хлопці та дівчата повернуться додому і їх життя складеться щасливо. Так хочеться скоріше миру на нашу квітучу україну, на її біло - пінні сади, смарагдові діброви, щоб було чутно дитячий сіх і невимовну радість на душі. і ведучий як чудово прокинутись зранку і знати, що попереду у тебе мирний день, що тобі ніщо не загрожує і всі твої мрії збудуться і, можливо, вже зовсім скоро все в нашій державі налагодиться. А дочкам своїм, рідна, ти наказ рознеси всім, щоб синочків ростили своїх до науки привчали і добру щоб навчали та поваги до рідних батьків. Нам сам бог допоможе і землю благословить в боротьбі за життя нас веде за свою батьківщину бо немає країни краще нашої більше ніде.

Де сяє сонце золоте і журавлі курличуть в саду черешенька цвіте, вечерять мама кличе.

Любові сповнена земля одна така на світі, тут кожен день стрічаю я, серця добром сповиті. Ми покладемо за мету від малу й до загану любити землю цю святу, що зветься україна. Хай вистачить духу, гармат і відваги, і жовто - блакитні розвіються стяги у мирних уже небесах.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови