слова и минусовку ти у серці моїм україно

слова и минусовку ти у серці моїм україно

Проте в цих війнах гартувалася воля українського народу, зростала його національна самосвідомість, народжувалися традиції, які впливали на ментальність українців, змушували їх не забувати чиїх батьків вони діти.

Те, що відбулося п’ятнадцять років тому, не можна назвати тільки розпадом радянського союзу і перетворенням колишніх 15 союзних республік на самостійні держави.

Багато труднощів, які доводиться нам переживати останнім часом, викликані браком у нашій країні розвинутого громадянського суспільства, та цивілізованого ринку.

Головне, щоб усі політичні та соціально - економічні перетворення здійснювались у спокійній обстановці, без серйозних міжетнічних і міждержавних конфліктів. Треба утвердити україну як високорозвинуту, соціальну за своєю суттю державу, забезпечити її інтеграцію в цивілізаційний процес не друговартісним придатком, а країною з конкурентоспроможною економікою й демократичною організацією всіх державних інститутів. (зміст, мету й основні принципи економічної самостійності україни як суверенної держави, а також механізм господарювання, регулювання економіки і соціальної сфери, організацій фінансово - бюджетної, кредитної та грошової систем україни) (самовизначення української нації, народовладдя, державна влада. Економічна самостійність, зовнішня та внутрішня безпека, міжнародні відносини) (гідні умови життя народу україни, задоволення його соціальних та культурних запитів, соціальну захищеність кожного громадянина україни; зростання національного багатства; розвиток науки, підвищення престижу підприємливості) (власність народу республіки на її національне багатство та національний дохід; різноманітність та рівноправність форм власності та її державний захист; децентралізація власності й роздержавлення економіки; захищеність внутрішнього ринку) (1 – проголошувалися незалежність україни і створення самостійної української держави з офіційною назвою „україна”; 2 – територія україни є неподільною і недоторканою; 3 – на території україни діють виключно конституція україни та закони україни) 6. (1 – при соціальних революціях, внаслідок яких відбувається зміна соціально - економічних формацій; 2 – при виникненні нових держав внаслідок звільнення народів від колоніального гніту; 3 – при територіальних змінах; при утворенні декількох держав на території їх попередника, тощо) (з моменту проголошення незалежності україни найвищим органом державної влади в україні є верховна рада української рср; до ухвалення нової конституції україни на території україни діє конституція урср, тощо) (на засадах єдності, неподільності, недоторканості й цілісності державних територій, комплектності економічного розвитку і керованості окремих її частин) у цьому раунді беруть участь усі учасники гри.

Свята година молитви і сповіді встає з чистоти матінки - землі і пречистого світла батька - неба, – і зоріє в тому сяйві українська душа, і являє молитву і сповідь у слові, і шепоче його споконвіків так довірливо тихо, що слово з україни чути на цілий світ. Пригадаємо, скільки крові і сліз було пролито нашими земляками за те, щоб сьогодні у цій залі око нам милував жовто - блакитний прапор і володимирський тризуб. На початку хх століття державне існування україни ставало історичним фактом, зафіксованим у писаній формі в i–iv універсалах української центральної ради.

Свята година молитви і сповіді встає з чистоти матінки–землі і пречистого світла батька–неба – і зоріє в тому сяйві українська душа, і являє молитву і сповідь у слові, що чути його на весь світ.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови