резюме зразок українською мовою

резюме зразок українською мовою

Resume - висновок) - це документ, у якому особа подає короткі відомості про навчання, трудову діяльність, професійні навички й якості у спеціально встановленому порядку.

інші відомості на вимогу роботодавця (знання іноземних мов, володіння навичками роботи з комп ютером, права водія, наявність друкованих праць тощо, в тому числі уподобання). — надання консультаційних послуг, ведення прямих переговорів в області страхової діяльності; — внесення змін до договорів страхування; — аналіз, збір пакету документів за страховими випадками; — правове забезпечення діяльності компанії; — претензійна робота у взаєминах з фізичними та юридичними особами; — підготовка відповідей на звернення та запити, в тому числі контролюючих органів; грудень 2002 р. — надання консультаційних послуг; — ведення прямих переговорів в корпоративній діяльності; — взаємодія з державними органами; — реєстрація тов, зат, іп; функціональні обов’язки.

— розробка і узгодження проектів договорів, угод, контрактів, листів, запитів та інших документів; — контроль за своєчасним поданням підрозділами і посадовими особами довідок, розрахунків, та інших матеріалів для підготовки відповідей на претензії; — ведення справ в арбітражних судах та судах загальної юрисдикції; — ведення обліку закінчених судових справ, та тих що перебувають у провадженні; — консультування працівників компанії з правових питань; — вивчення, аналіз і узагальнення результатів розгляду претензій, судових і арбітражних справ. — володію комп’ютером; — знання законодавства; — навички ведення договірної роботи; — уміння проводити переговори; — навички ведення повного правого забезпечення діяльності організації; — навички ведення претензійно - позовної роботи; — досвід комплексного юридичного супроводу діяльності організації; — досвід представлення інтересів організації в різних інстанціях; — навички складання різних юридичних документів; — знання мов. Користуючись наведеним прикладом заповнюйте анкету виключно своїми, правдивими даними, які зможуть охарактеризувати вас, та донести інформацію роботодавцю про ваш досвід і професійні навички.

Точна адреса з індексом (тут можна обмежитися містом); дата народження (можна обмежитися віком); два контактних телефони (якщо це вкрай необхідно, то, звичайно, вказуйте, але краще, якщо телефон буде один); сімейний статус. Відповідальність, здатність до навчання, цілеспрямованість, лідерські здібності, висока працездатність, стресостійкість, прагнення до кар’єрного росту.

Не забудьте відзначити ваші хобі та захоплення, гуртки, які ви відвідували під час навчання, можливо у вас є нагороди чи грамоти за участь у конкурсах — про це варто теж написати.

Додаткова інформація (будь - яка офіційна інформація відносно вас, яка може бути корисною в майбутній роботі — сімейний стан, наявність водійських прав і т. Згадайте, чим ви займалися в останні роки, в цю графу можна вписати участь у конкурсах, конференціях, наводити ваші статті, розміщені в журналах або на інтернет порталах. Пункт щодо досвіду роботи буде зрозумілий для тих студентів, хто вже офіційно працевлаштувався, тоді тут вказується період роботи, назва підприємства, посада. Врахуйте, що в кожній професії важливо відчуття перспективи в майбутнє співробітника, підприємство може навіть віддати перевагу студенту ніж більш досвідченому працівнику, повіривши в його сили, талант і бажання працювати.

Excel, autocad, невеликий досвід роботи з програмами 1сє навички роботи з it технологіями в частині, складання і ремонту комп’ютерів, налаштування однорангових локальних мереж, установки операційних систем і офісних додатків, збору, зберігання і передачі інформації. Пунктуальність; активна життєва позиція, цілеспрямованість; організаторські якості, комунікабельність; відповідальність, оперативність, оптимізм; креативність, ініціативність;легко навчаюсь. В организациях экономисты принимают роль в разработке системы бюджетирования, производят контроль выполнения бюджета, а также подготовку и управленческой отчетности.

Документ составляется в случайной форме и должен содержать личные данные, а конкретно фио, дату рождения, адресококок и контактные телефоны, электрический адресококок. Документ составляется в произвольной форме и должен содержать личные данные, а именно фио, дату рождения, адрес и контактные телефоны, электронный адрес. Далее описывается опыт работы в обратном хронологическом порядке, указывается дата начала и дата окончания, полученные навыки и достижения, описание должностных функций, наличие подчиненных. Главная примеры образцы специальностям директор по разнообразные быстро профессиональные описи вложения форме 107 используется оформления почтового отправления. Робота держслужбовця має різні напрямки і спеціалізації, але основне його завдання зводиться до забезпечення нормальної життєдіяльності держави і всіх його служб. Вимоги до претендентів на посаду держслужбовця залежать від області діяльності, але часто це наявність вищої освіти (економічна, юридична, педагогічна) і досвіду роботи (від 3 - х років). Далі вкажіть інформацію про ваші професійні навички, потрібних в роботі (в залежності від спеціалізації на яку претендуєте), наприклад, знання пк та офісних програм, наявність сертифікатів, знання законодавства, знання бюджетній, пенсійній, соціальної політики, і так далі. Своєчасне і якісне відпрацювання документів по нарахуванню та виплаті пенсій оформлення особових рахунків по новопризначених та прибулих пенсійних справах та нарахування пенсії до виплати контроль роботи спеціалістів і категорії контроль правильності розміру виплати допомоги на поховання своєчасне відпрацювання відомостей особових рахунків, виплата по яким припинена у зв’язку з закінченням строку виплати контроль правильності оформлення поштових переказів листування з виконавчими службами та іншими організаціями ведення звіту по переплатам та звіту по формі 2а. Англійська мова – рівень володіння середній пк – досвідчений користувач (повний пакет програм ms office, lotus, html, навігація в internet, довідково - інформаційні програми).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови

готові протоколи надання невідкладної медичної допомоги в приватному стомат кабінеті

африка мадагаскар реферат по українські

пісню ярослави притули."тобі, країно"