презентації на тему універсальні кухонні машини безкоштовно

презентації на тему універсальні кухонні машини безкоштовно

Велика кількість дрібних технологічних операцій і, як правило, незначні кількості різноманітної продукції, яка перероблюється не забезпечують ефективного використання механічного обладнання. 1 – привод, 2 – м ясорубка, 3 – екстрактор, 4 – збивальний механізм, 5 – механізм для чищення картоплі, 6 – морожениця, 7 – протиральний механізм, 8 – фаршеперемішувач, 9 – кутер, 10 – дисковий механізм для нарізання овочів, 11 – підставка під привод, 12 – механізм для розмелювання, 13 – пристрій для чищення ножів та виделок, 14 – механізм для нарізання ковбасних виробів, 15 – механізм для подрібнення кісток; 16 – точильний механізм, 17 - пристрій для чищення риби, 18 – механізм для нарізання варених овочів; 19 – розпушувач м яса, 20 – механізм для збивання помадки, 21 – механізм для формування котлет, 22 – механізм для фігурного нарізання овочів, 23 – механізм для промивання круп, 24 – просіювач, 25 – механізм для змішування салатів та вінегретів, 26 – маслоподільник, 27 – механізм для нарізання свіжих овочів скибками, 28 – пуансонна овочерізка. Редуктор призначений для передачі зусиль від електродвигуна до змінного механізму і для зменшення кількості обертів вала електродвигуна до оборотів привідного вала робочого органа. Привод встановлюється на трубчату підставку 10, змонтовану на опорі 11, яка в свою чергу кріпиться до фундамента чи підлоги за допомогою фундаментних болтів. 1 – горловина; 2, 7 – зубчаті колеса; 3 – ведуча шестерня; 4 – електродвигун; 5 – кожух; 6 – пульт керування; 8 – шестерня; 9 – робочий вал; 10 – трубчата стойка; 11 – опора; 12 – стіл для посуду; 13 – рукоядка кулачкового механізму.

Планетарний міксер, м ясорозпушувач або машина для нарізання овочів у даному випадку не є окремим обладнанням зі своїм корпусом і електродвигуном, а по черзі приєднуються до універсального приводу.

Основними елементами машин даного типу є випарник, холодильний компресор, конденсатор і терморегулюючий (дросельний) вентиль – трв, які з єднані трубопроводом, забезпеченим замочною, регулюючою і запобіжною арматурою. Характеристика змішувальних машин до цієїгрупимеханізміввідносятьсямеханізми мвп - іі - 1 і мс4 - 7 - 8 - 20 (багатоцільові) і механізм мс25 - 200 (для перемішуваннясалатів і вінегретів). Механізм мвп - ii - i для збивання і перемішуванняпродуктів входить в комплект універсального приводу п - ii і складаєтьсяіззмішаного редуктора, бачка і зміннихробочихінструментів. Обертаннявід валу універсального приводу передається через конічнузубчату і планетарнупередачіробочомуінструменту, щознаходяться в бачку продуктирівномірноперемішуються і насичуютьсяповітрям. В результатівідбуваєтьсярівномірнеперемішуваннякомпонентівсуміші і значненасиченняїїповітрям, яке рівномірнорозподіляється по всьомуоб ємусуміші у виглядідрібнихпухирців. 1 — плита; 2 — станина; 3 —електродвигун; 4 — шестерня електродвигуна; 5 — фланець; 6 — сонячне колесо; 7, 18 — сателіти;8—коробка швидкостей; 9 — кришка; 10 — шестерня верхнього валу; 11 —нижній вал; 12 — верхній вал; 13 — блок шестерень; 14 —вертикальний вал; 15 — конічне колесо; 16 — вал підборупотужності; 17 — сонячне колесо; 19 — нижнякришка; 20 — приводной вал; 11 —бачок; 23 — кронштейн; 23 — взбивач; 24 — візок. 11 — проміжні вали; 8 — ведучий вал; 9 — електродвигун; 14 — відомий вал; 16 — вхідний вал; 18 — сонячне колесо; 19 — сателіт; 20 — взбивач; 21 — водило; 22 — вал. Складаєтьсяізчавунноїстанини, корпусу, двохзміннихбачківмісткістю 35 л, механізмупіднімання та опускання бачка, привідногомеханізму та зміннихзбивачок. Пруткову — для збиваннялегкорухомихмас (вершки, білки, муси); плоскорешітчасту — для збивання в язкихкондитерськихсумішей (креми, бісквітнетісто); тачкову та замкнуту — для перемішуваннянапівгустого та крутого тіста (тісто для пиріжків, пельменів). Упевнившись у тому, щозбивачка не торкаєтьсястінок і дна бачка (для цьогокришку планетарного механізмувручнуповертають на 360°), за допомогоюваріаторачастотиобертівустановлюютьнеобхідну частоту.

Складаєтьсяізсталевоїзварноїстанини, двохбачківмісткістю 35 л, механізмупіднімання та опускання бачка, двохзбивачок — пруткової та плоскорешітчастої, привідногомеханізму.

Призначена для збиваннябілкових, яечно - цукровихсумішей, вершків, мусів, самбуків, кремів, тіста для вафель, млинців, дріжджовоготіставологістю 33—54 % на великих підприємствах. Складаєтьсяізстанини, основи, бака з кронштейном, механізмупіднімання та опускання бачка, візка, планетарного механізму приводу збивачок, пульта керування. Продукти, завантажені в бак, інтенсивноперемішуються, насичуютьсяповітрям, збільшуються в об ємірухомзбивачки, яка обертається за принципом планетарного механізму.

Одночаснопривідна головка з закріпленоюзбивачкою опуститься, а упор головки натисне на колійнийвимикач і вимкнеелектродвигунмеханізмупереміщення та електромагнітгальм. Післязакінченняроботиелектродвигунвимикають, опускають кронштейн у нижнєположення і знімаютьспочаткузбивачку з вала, потім бак, промиваютьїхгарячою водою та просушують. За будовою, принципом дії, правилами експлуатації машина мву - 100 аналогічнамашині мву - 60, але маєбільшігабаритнірозміри, більшумасу, бак місткістю 100 л, потужністьелектродвигуна 3 квт. Машина складаєтьсяіз каркаса, привода, двохрозкачувальнихвалків, механізмарегулюваннятовщини пласта тіста, стрічковогоконвейєра, борошносія і похилоїнерухомоїнаправляючоїплощини.

2 — стійкиборошносія; 3 — борошносій; 4 — електроблокуюча рамка; 5 — направляючапохилаплощина; 6 — лотки; 7 — стрічкаконвеєра; в — піддон; 9 — маховик регулятора товщини пласта; б — кінематична схема. 1 — електродвигун; 2 — муфта; 3 — черв ячний редуктор; 4 — маховик; 5 — гвинт; 6 — тяга; 7, 9, 10, 13, 14 — зірочки; 8, 12 — втулочно - роликовіланцюги; 11 — кронштейн; 14 — натягачелектродвигуна і черв ячного редуктора, сполученогоміж собою пружною муфтою. За допомогою маховика, гвинта і тяги можназмінювати величину зазора міжрозкачувальними валами і визначатийогозначеннявізуально, по шкалі циферблата, щомаєрозподіливід 0 до 50 мм при змінівідстаніміж валами міняється і натягненняланцюга. Принцип дії рух віделектродвигуна через черв ячний редуктор і втулково - роликовийзамкнутийланцюгпередаєтьсядвомрозкачуючим валами і привіднійстанціїконвеєра. Післязакінченняпроцесурозкочування з борошносія, піддону і лотківвидаляютьборошно, а вальціочищаютьвідзалишківтіста і ретельнопротирають сухою тканиною. Тістомісильна машина мт - 25 машина тістомісильна мт - 25машина тістомісильна мт - 25 призначена для замісу не тількидріжджового, а й крутого тіста на малиххлібопекарськихпідприємствах, в кондитерських цехах підприємствгромадськогохарчування. Конструкціякришкиполегшуєдодаванняінгредієнтів (муки, води тощо) для усуненнянебезпекизатягуванняабозахопленнянаправляючими роликами встановлений щиток. Машина тісторозкачувальнамрт - 60 призначена для розкачування крутого пшеничного тіста пластами абострічкамитовщиноювід 1 до 50 мм, з якихвиготовляютьрізнікондитерськівироби, а такожлокшинудомашню, пельмені, чебуреки, просфори, манти і іншіаналогічнікулінарнівироби.

Просіювачмпп - іі 1 – вал; 2 – манжета; 3 – днище; 4 – барабан - сито; 5 – розсікач; 6 – корпус робочоїкамери і мультиплікатора; 7 – скребок; 8 – гайка; 9 – завантажувальний бункер; 10 – шпилька; 11 – втулка; 12, 16 – кришки; 13 – підшипник; 14, 17 – конічнішестерні; 15 – приводний вал. До складу мультиплікаторавходятьконічназубчаташестерня, закріплена на приводному валу, і конічназубчаташестерня, встановлена на вертикальному робочомувалу, якийобертається в підшипниках. Машина складаєтьсяіз приводу, шнекового живильника, платформи, завантажувального бункера та просію вального механізму, якийвключаєциліндричний корпус з розвантажувальним лотком та сито з нерухомимилопатями.

Поручізелектродвигуномна платформізакріпленапорожниста стойка (труба), в серединіякоїобертається шнек і подає продукт в просіювальну головку крізьотвір. Просіювальна головка складається з робочоїкамери, обертовогоциліндричного сита із скребками, яке закріплене на верхнійконсолі шнекового живильника, хрестовиниз ножами для розпушування. При вмиканніелектродвигуна за допомогоюклинопасових передач рухпередається шнековому живильнику, циліндричному ситу і крильчатці бункера, яка подаєборошно до порожнистої стойки, а далі шнеком в середину просіювальної головки.

Частинки продукту, обертаючисьіз ситом, відкидаються до йогостінок за рахуноквідцентровоїсили, проходятькрізь отвори сита і потрапляють до нерухомоїробочоїкамери, де скребками скидається в розвантажувальний лоток. Просіювач мпм - 800 з обертовимситом 1, 2 – клинопасовіпередачі; 3 - електродвигун; 4 – труба; 5 – шнек; 6 – отвір; 7 – магнітнийуловлювач; 8 – розвантажувальний лоток; 9 – просіювальна головка; 10 – кришка; 11 – хрестовина; 12 – ножі для розпушування; 13 - циліндричне сито; 14 – скребки; 15 – робоча камера; 16 – завантажувальний бункер; 17 – запобіжнарешітка; 18 – перекидач; 19 – крильчатка; 20 - платформа. У 2018 він розгвинтив одну з перших tesla model 3 і лаяв ілона маска за погану організацію виробництва, стверджуючи, що навіть ветеран серед електромобілів bmw i3 обходиться у виробництві дешевше.

Сформувати в учнів систему знань про природно - ресурсний потенціал італії; систематизувати уявлення про міжнародну спеціалізацію регіону; вдосконалювати вміння і навички самостійно працювати з електронними джерелами географічної інформації; розвивати навички роботи в групах, формувати науковий світогляд; виховувати любов і повагу до звичаїв інших народів і держав. Має довгу берегову лінію, омивається чотирма морями, що створює сприятливі умови для розвитку міжнародного морського транспорту та широкі можливості для туризму і рекреації. Проте я вірю, що настане час, коли рівень життя в україні стане вищим, і тоді не буде потреби їхати на заробітки в італію, а тільки подорожувати та насолоджуватися краєвидами та пам’ятками історії та архітектури.

Концерн фіат — виробник італійських автомобілів у туріні, є багатогалузевим, йому належить одне з перших місць в європі не лише зі складання легкових автомобілів, але й тракторів і різних двигунів. італія посідає перше місце в європі з вирощування рису, винограду, виробництва вин, друге місце з вирощування маслин, четверте місце — яблук, груш, цитрусових, квітів, тютюну, пшениці твердих сортів на виробництво макаронних виробів, цукрових буряків. В економічній сфері відчутна зацікавленість з боку італійських ділових кіл до інвестування проектів в україні, переважно в таких важливих галузях, як машинобудування, хімічна, харчова і легка промисловість. Отже, ми бачимо, що співпраця між україною та італією, партнерство може допомогти нашій державі стати більш розвиненою та стабільною, запозичити економічний досвід та здобутки в інших сферах. Великої британії, німеччині, італії та франції за потенціалом виробництва багатьох видів промислової продукції, зокрема сталі, залізної руди, мінеральних добрив. італії належить перше місце в європі з вирощування рису, винограду, виробництва вин; друге місце — з вирощування маслин; четверте місце — яблук, груш, цитрусових, квітів, тютюну, пшениці твердих сортів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови