футбол андроїд без кєша

футбол андроїд без кєша

Сьогодні неможливо собі уявити букмекерську контору, яка б не розробила для користувачів мобільний додаток. Додаток дозволяє гравцеві робити ставки в будь - якому місці, завжди залишатися в курсі цікавих спортивних подій, дивитися трансляції ігор і так далі. Більше немає необхідності сидіти у персонального комп ютера - зі смартфоном можна бути в грі по дорозі додому, на роботу, в подорожах і так далі. Це невелика програма з полегшеним інтерфейсом, яка повністю зберігає всі можливості офіційного сайту.

Додаток буде відмінним вибором для користувачів, у яких невисока швидкість інтернету.

Також це хороша альтернатива мобільної версії сайту, оскільки встановлена програма дозволяє значно економити трафік. Головна відмінність полягає в спрощеному дизайні, в якому відсутні всі рекламні банери.

Поповнення рахунку та виведення виграних коштів; є можливість зв язатися з саппортом букмекера; можна змінювати тип коефіцієнтів; є пошук подій; можна додавати події в “вибране”; є історія ваших ставок; набір фільтрів для вибору ринків. Завантажити програму можна з офіційного сайту, оскільки через магазин google play воно не поширюється. Причина в політиці магазину, яка забороняє розміщувати програми азартної тематики.

Також перед початком завантаження перейдіть в налаштування вашого смартфона і дайте йому дозвіл на установку додатків з невідомих джерел. Якщо ви виконуєте цю процедуру через комп ютер, то почнеться завантаження файлу apk. Коли він буде завантажений, ви можете перекинути його на свій телефон і вже після цього почати установку.

Якщо ж скачування виконується через мобільну версію сайту, тоді просто потрібно виконувати підказки телефону.

Завантаження програми – це вибір кожного гравця і ніяких додаткових бонусів за це не передбачено. Згідно цієї акції, беттери отримують додаткові 50% до суми виграшу зі ставок типу експрес. Після установки програми гравець повинен зареєструватися (якщо раніше не робив цього) або авторизуватися в особистому кабінеті. Для реєстрації потрібно вказати дату народження, щоб упевнитися, що гравцеві виповнилося 18 років, ігрову валюту, номер телефону та придумати пароль. Важливо пам ятати, що всі дані, крім пароля, неможливо буде змінити в майбутньому.

Використовувати програму можна і в тестовому режимі, але повноцінні можливості відкриваються після першого поповнення рахунку.

Зробити це можна з допомогою банківських карт, електронних гаманців, мобільних платежів, терміналів оплати, готівкою в наземних пунктах бк парі матч. Підтвердивши скачування, завантаження і установка програми відбудеться в автоматичному режимі. Весь функционал сайта оптимизирован под мобильное устройство, кроме видеотрансляций и результатов прошедших спортивных событий. Вітальний бонус є в мобільному додатку такий же, як і при реєстрації на офіційному сайті букмекера, але діє він тільки для нових гравців.

Коментарі