готові розробки уроків з всесвітньої історії

готові розробки уроків з всесвітньої історії

Посібник містить шаблони планів - конспектів усіх уроків з історії україни для 8 класу відповідно до чинної навчальної програми.

Кожний із цих компонентів можна відредагувати в редакторі microsoft word та роздрукувати.

Навчальний посібник, який дозволяє вчителю самостійно моделювати урок, беручи до уваги рівень підготовленості класу, здібності окремих учнів тощо. Організаційна частина, актуалізація опорних знань, вивчення нового матеріалу, закріплення вивченого матеріалу, домашнє завдання. Наголос зроблено на самостійній творчості вчителя, на врахуванні специфіки роботи з конкретним класом у конкретній школі. Значно заощаджують час на підготовку до уроків, дозволяють створити власний план - конспект на основі шаблону та використати на уроках сучасні технічні засоби навчання. Навчальний посібник дозволяє вчителю самостійно моделювати урок, беручи до уваги рівень підготовленості класу, здібності окремих учнів тощо. Кожний із цих компонентів можна опрацювати в текстовому редакторі microsoft word та роздрукувати.

Кожний із цих компонентів можна опрацювати в текстовому редакторі та роздрукувати.

Навчальний посібник має оригінальну структуру, яка дозволяє вчителю самостійно моделювати урок, беручи до уваги рівень підготовленості класу, здібності окремих учнів тощо. У посібнику поданонаведено покрокову послідовність дій, визначені основні етапи уроку.

До посібника безкоштовно додається електронний диск із мультимедійними презентаціями до уроків та календарно - тематичний план. Кожен урок розкриває конкретну тему згідно діючої навчальної програми з історії та містить засоби для пояснення необхідної теми.

Малюнки, світлини, анімації, дикторський супровід, аудіо - та відеофрагменти тощо. Для перевірки знань передбачені контрольні запитання, завдання, тести; програмний засіб “історія україни, 7 клас містить також довідку по роботі з ппз, методичні рекомендації, іменний покажчик, хронологічну таблицю; сучасні технології та дружня ігрова форма викладу створюють комфортне середовище для навчання. Це суттєво підвищує швидкість і якість засвоєння матеріалу; педагогічний програмний засіб історія україни, 9 клас розроблений відповідно до навчальної програми з історії україни для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Мультимедійний посібник орієнтований на сучасні форми навчання із забезпеченням сумісності з традиційними методами та прийомами навчання в повній відповідності з документами, що регламентують зміст освіти.

Кожен урок розкриває конкретну тему згідно навчальної програми та містить засоби для пояснення необхідної теми.

Програмний засіб історія україни, 9 клас містить також довідку по роботі з ппз, методичні рекомендації, глосарій (словник термінів і понять), іменний покажчик. Педагогічний програмний засіб, новітня історія, 11 клас розроблено відповідно до навчальної програми з новітньої історії для 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Містить також довідку по роботі з ппз, методичні рекомендації, глосарій (словник термінів і понять), іменний покажчик.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

диктанти для 3 класу з української мови