сценарії новорічних свят в дитячому садку яслі

сценарії новорічних свят в дитячому садку яслі

Організація веселого творчого дозвілля дітей, виховання навичок культурної поведінки дітей, розвиток вміння працювати в колективі, розвиток мислення, уяви, розвиток емоційної чуйності дітей. Розвиток у дітей дошкільного віку стійкого інтересу до російської народної культури, виховання духовності і формування естетичної свідомості дошкільників в процесі ознайомлення з російським святом - колядки.

Давайте подаруємо дітлахам осінню казку, розучивши з ними сценарій осіннього свята — нехай чарівна атмосфера золотої осені ще довго зігріває їхні маленькі щирі серця. Феєричне театралізоване дійство занурює нас в далекі часи народження спасителя, переносить до невеличкої печери з вівцями і малям у яслах та на увесь світ прославляє сина божого ісуса христа. У нашій статті ви знайдете сценарій новорічного ранку для молодшої групи дитячого садка, цікаві сценки, невеликі віршики, веселі ігри, пісні, танці, веселі конкурси та загадки для малят. Правильно складений сценарій до нового року, дозволяє не тільки створити чарівну атмосферу нового року, а й залучити малюків та їхніх батьків в новорічну виставу.

Раз сидів веселий гном на пеньку під ялинкою і латав свій ковпачок хвойні голки ті - ла - ла да ти - ла - ла на пеньку під ялинкою і латав свій ковпачок хвойні голки.

Гному було багато років, він не дивувався що ковпак за стільки років у нього порвався ті - ла - ла, так ти - ла - ла, гном не дивувався що ковпак за стільки років у нього порвався. Від латки ковпачок строкатий був у гнома синій, червоний, блакитний, рожево - зелений але а гномик пісню співав на пеньку під ялинкою ті - ла - ла, так ти - ла - ла на пеньку під ялинкою. Та дитина, в чиїх руках опиниться бурулька, коли музика зупиниться, повинен розповісти новорічний віршик, станцювати або заспівати пісеньку, щоб не замерзнути.

Солдатик олов`яний в коробочці лежав, солдатик олов`яний на свято прибіг, солдатик олов`яний з війни додому прийшов, солдатик олов`яний - прославлений герой. Кульки кольорові намиста розписні рвані черевики зимові картинки яскраві іграшки дзвінкі хлопавки модні футболки виють вовки мішура колючий кропива дуже пекуча дзвінкий дзвіночок ароматний пончик лазерні диски солодкі іриски дощик сріблястий і сніжок іскристий.

Коментарі