українська література 9 клас хрестоматія єременко

українська література 9 клас хрестоматія єременко

Пропонований посібник містить 20 варіантів тестових завдань для проведення державної підсумкової атестації з української літератури.

Навчальні матеріали відповідають оновленій програмі з української літератури для закладів загальної середньої освіти.

Державна підсумкова атестація (дпа) з української літератури в 9 - му класі за курс базової середньої освіти проводиться у формі тестування. Lавичок з української літератури й оцінити навчальні досягнення дев ятикласників. Найдоцільнішим і найефективнішим методом оцінювання є саме тестування, оскільки дає змогу охопити весь зміст навчальних програм (з урахуванням навчальної програми поглибленого вивчення). Збірник завдань для підготовки до проведення дпа з української літератури укладено відповідно до чинних програм з української літератури для 9 класу (з урахуванням програми поглибленого вивчення). Тривалість виконання тесту в письмовій формі - 90 хвилин (час на вступну бесіду та інструктаж не враховано). У збірнику вміщено 20 варіантів однакових за структурою і складністю завдань (ураховано програму поглибленого вивчення української літератури), які передбачають перевірку опанування учнями змісту художніх творів, їх аналізу, відомостей із теорії літератури, аналізу літературного процесу.

До кожного з чотирьох рядків інформації, позначених цифрою, дібрати один правильний варіант, позначений буквою (із п яти варіантів). Завдання 21 - 24 - завдання відкритої форми з короткою відповіддю передбачають уписування відповіді. Сформулювати і прокоментувати порушену у творі проблему, пояснити позицію автора, висловити свою позицію, аргументуючи думку.

Коментарі